duminică, 16 mai 2010

Semnati petitia unimii

Azi am dat peste aceasta Petitie a Unimii:

 http://www.humanitysteam.org/ro/onenessdaypetition

Mi se pare o idee extraordinara. Am ramas mai mult decat placut surprinsa sa descopar ca exista un asemenea demers, cu adevarat special pentru istoria omenirii si care constituie un pas inainte pentru inaltarea constiintei colective a Pamantului.
Asadar, va invit cu drag sa o semnati si, semnand-o, sa constientizati ca va aflati in era schimbarii IN BINE a umanitatii: http://www.humanitysteam.org/ro/onenessdaypetition 

Este timpul sa constientizam ca nu exista un EU si un TU, ci ca exista un NOI; ca nu exista un EU si un DUMNEZEU exterior, ci ca FIECARE dintre noi este expresia iubirii, luminii si pacii divine, ca FIECARE il purtam pe Dumnezeu in INTERIOR; ca planeta noastra este CASA NOASTRA si ca, numai iubind-o si ingrijind-o cu respect putem trai fericiti si in armonie cu tot ce ne inconjoara.


Este timpul sa ne debarasam de toate fricile si iluziile ce ne-au fost imprimate in minte de-a lungul istoriei. Debarasati-va de griji, temeri, preocupari. Este o greutate sufocanta, DE CARE NU AVETI NEVOIE! Nu mai au cauta in viata voastra!

Opriti-va pentru un moment si intrebati-va daca sunteti cu adevarat fericiti in graba si goana voastra zilnica. Scuturati-va de griji si incepeti sa realizati ce va face cu adevarat fericiti. Numai VOI stiti ce va face cu adevarat fericiti! Si o stiti! Adanc, in inima voastra, stiti ce doriti sa faceti cu adevarat, ce va face cu adevarat fericiti! Ascultati-o! Ascultati-va inima! Reamintiti-va cum sa va ascultati inima! Inima stie secretul fericirii voastre! Si voi o stiti! Numai ca ati cam neglijat-o, nu-i asa? Ati cam ignorat-o... Ea tot va striga, va invita sa o ascultati, insa spune-ti "nu am timp acum". "poate mai tarziu", "nu am ce imi trebuie", "nu sunt indeajuns de bun", si in cate si mai cate feluri va mai pacaliti singuri... Insa acum a venit momentul! Acum parca o auziti din ce in ce mai clar... Ascultati-o si URMATI-O! Urmati-va inima!

Este nevoie de curaj pentru a va urma inima, pentru a fi asa cum sunteti cu adevarat, pentru a exprima cu adevarat ceea ce simtiti! A venit timpul curajului! A venit timpul sa reinvatati sa fiti curajosi! Cei cu adevarat puternici si curajosi sunt cei care se exprima pe ei insisi asa cum sunt cu adevarat! Fii unul dintre ei! FII OM PUTERNIC SI CURAJOS! SI astfel, vei inspira pe cei din jurul tau sa se exprime pe ei insisi! Oamenii au nevoie sa vada ca exista oameni carora nu le este frica sa exprime ceea ce simt cu adevarat! Fii unul dintre acei oameni! Fii unul dintre oamenii care ii inspira pe ceilalti! Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume!

IUBITI! Iubiti-va pe voi insiva, iubiti-i pe oamenii de pe strada, iubit-i pe vecinii vostri, pe prietenii vostri, iubiti-va familia, iubiti-i pe toti cei care va ies in cale! Ce daca ei nu va iubesc? Nu trebuie sa le spuneti nimic! Doar sa simtiti in inima voastra ca ii iubiti pentru esenta lor divina! Puterea iubirii este cea mai mare din intreg Universul! Ea este cea care face cu adevarat miracolele! Indrazniti! Indrazniti sa iubiti pe toata lumea! Fara exceptii, fara conditionari - iubirea nu cunoaste conditii! Veti vedea si mai ales SIMTI cum iubirea lansata in Univers, pentru ceilalti, va veni inapoi spre voi! Ce rost are sa stati suparati, invidiosi, morocanosi, tristi? Ce rost are?! Va simtiti fericiti ca o faceti? Daca sunteti sinceri cu voi insiva, veti constientiza ca fericirea ati simtit-o si o simtiti numai atunci iubiti! Asadar, IUBITI-VA PE VOI INSIVA, IUBITI-I PE CEILALTI, SI IUBITI INTREG UNIVERSUL! Daruieste iubirea pe care vrei sa o primesti!

                                                                                                                               Twinkle Heartstar 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu