luni, 5 iulie 2010

Tu ce fel de inger esti? (I)

Te simti deseori diferit, ca si cum nu ai apartine acestei lumi?
Te simti deseori pierdut aici, si te intrebi cand va veni cineva sa te ia acasa?
Ei bine, este foarte posibil ca asa sa si fie.
Este foarte posibil sa fii un Inger Pamantean !
Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca ai venit pe Pamant cu scopul de a ajuta omenirea in evolutia ei intru lumina. Fie ca esti Inger Intrupat, Spirit Intrupat al Naturii, Om Stelar, Intelept sau Magician, misiunea ta vizeaza evolutia si binele intregii planete.

Iata cateva caracteristici comune tuturor Ingerilor Pamanteni, indiferent de “clasa” lor:

  • Se simt diferiti, separati sau instrainati de ceilalti inca din copilarie. Exceptand Inteleptii, aceasta caracteristica continua la maturitate.
  • Sensibilitate sporita la alti oameni, substante chimice sau violenta sub orice forma. Au dificultati cand se afla in multime, reactii alergice la substante chimice puternice aflate in mancare, produse de curatenie, cosmetice. Violenta – certurile, stirile negative din presa, filmele violente – le inspira repulsie.
  • Un simt puternic al scopului. Chiar daca Ingerul Pamantean nu stie in mod precis care este scopul sau, exista sentimentul ca misiunea include a-i invata si a-i vindeca pe ceilalti.
  • Un trecut plin de relatii frustrante. Ingerii Pamanteni sunt adesea crescuti de parinti indisponibil emotional sau abuzivi. Ca adulti, ei pot atrage prieteni, iubiti abuzivi sau parteneri infideli, abuzivi verbal sau fizic, sau care nu se implica in relatie.
  • Necunoscuti le spun problemele lor si lucruri foarte personale. De-a lungul intregii vieti, Ingerii Pamanteni sunt acostati de persoane total necunoscute, care le cer ajutorul sau le povestesc detalii intime despre viata lor. Acest lucru este valabil mai ales in cazul Ingerilor Intrupati.
  • Arata mai tineri decat varsta lor cronologica. Exceptia o reprezinta Inteleptii, al caror par devine grizonat prematur si a caror expresie faciala sobra poate sa ii faca sa para mai maturi decat varsta lor cronologica.
  • Este posibil sa aiba un istoric de dependente personale si familiale. Fie ca este vorba despre mancare, droguri, alcool, tigari, relatii sau toate la un loc, unii Ingeri Pamanteni se refugiaza in a accepta substante sau influente exterioare, pentru a amorti durerea de a se simti diferiti si intimidate datorita misiunii lor in viata.

Fiecare categorie are caracteristici unice ale ochilor, aceasta fiind doar o modalitate de a afla din ce clasa faci parte; mai multe vei afla, citind in continuare. Tu… ce fel de inger esti? :)

I.     Ingerii Intrupati

*      Cand te uiti in ochii unui Inger Intrupat, vezi iubire duioasa, pura, neconditionata. Ochii lui sunt plini de inocenta, asemeni ochilor unui pui de caprioara.

Reflectia unei dureri personale este evidenta, dar este depasita de imaginea Iubirii Divine. Ingerii intrupati privesc dincolo de suprafata si vad potentialul din fiecare persoana.
Ingerii Intrupati au trasaturile fizice clasice ale ingerilor pe care i-au surprins artistii in atatea tablouri. Ei arata ca niste ingeri – fie ca sunt barbati sau femei. Datorita fetelor blande si caracterului lor, oamenii ii vor numi deseori “ingeri” fara sa constientizeze adevarul profund al acelei afirmatii.

Ingerii Intrupati sunt nascuti pentru a ajuta si a vindeca.
Au optimism si iubire pentru omenire, astfel ca deseori le este greu sa spuna “nu”.
Nu vor sa ii abandoneze pe ceilalti (pentru ca nu vor sa fie abandonati).
Ingerii Intrupati se scuza adesea cand cer ajutor, sau nu le cer altora sa faca ceva si apoi reproseaza faptul ca nimeni nu ii ajuta si ca ei trebuie sa faca toata treaba. Aceasta poate avea ca rezultat un complex al victimizarii sau al martirizarii, in care acestia cred ca se profita de ei si nu realizeaza ca singuri au creat acele situatii.
Ingerii Intrupati cred ca este ceva in neregula cu ei, asa ca au impresia ca nu merita ajutor. Ei pot dezvolta un model de autosabotare si astfel indeparteaza oportunitatile.
Isi petrec mare parte din timp oferind. Cei mai multi lucreaza in profesii ajutatoare cum ar fi medicina, invatamant, consiliere, industrie turistica. Totusi, ei blocheaza fluxul primirii pentru ei insist, prin auto-sabotaj, auto-negare si chletuieli fara rost.
Sunt extrem de muncitori – deseori incercand sa atinga perfectiunea in cariera.
Sunt deseori atrasi de profesii prin care ajuta si sunt vindecatori si consilieri minunati (in sensul traditional sau nu); sunt profesori in scoli sau lucreaza in turism.
Celor mai multi le place munca solitara, mai mult decat sa lucreze cu grupuri sau sa vorbeasca in fata grupurilor. Sunt adeptii convinsi ai muncii in companii mari, in care s-a dovedit ca managementul are un aspect etic si umanist. Ingerii intrupati sunt angajati nefericiti daca sefii sau societatile sunt lipsite de etica.

Doarece Ingerii Intrupati sunt atractivi fizic si au inimi mari, iubitoare, rareori au probleme in atragerea partenerilor sau prietenilor romantici. Dificultatea lor consta insa in gasirea unei relatii care sa ii implineasca. Sunt nehotarati in legatura cu sinceritatea propriilor sentimente si nevoi. Se implica foarte rapid intr-o relatie. Sar orbeste intr-o casnicie, se casatoresc prima data cand sunt foarte tineri, motiv pentru care pot avea numeroase casatorii. Au dificultati in a pune capat relatiilor nesanatoase in care sunt. Spera tot timpul ca, daca vor continua sa incerce, pana la urma relatia va reusi. Sufera in tacere in relatii, pana cand ating punctul in care nu pot suporta mai mult si pleaca sau ii indeparteaza pe cel de langa ei. In cadrul unei prietenii, deseori joaca rolul de consilier, fiind capabil sa asculte ore intregi problemele prietenilor, insa isi pierd interesul pentru prietenii care nu le impartasesc convingerile.
Multi ingeri intrupati se lupta cu probleme de sanatate, mai ales de fibromilagie, sindromul oboselii cronice, si probleme ginecologice. Acestia au povesti de relatii abuzive, astfel ca e logic ca trupurile lor sa protesteze daca retin emotiile toxice legate de aceste abuzuri.
Ingerii Intrupati sunt extrem de vulnerabili la energiile toxice si la pierderile de energie, din cauza predilectiei lor de a fi “barbate si femei care iubesc prea mult” – de aici si predispozitia lor de a apela la mancare mai mult decat normal, pentru a-si sprijini vitalitatea. Se pare ca motivul pentru care atat de multi Ingeri Intrupati sunt obezi nu este fiindca mananca excesiv, ci pentru ca folosesc grasimea ca scut energetic. Au dificultati in a slabi, chiar si cu diete stricte sau cu exercitii.




(Fragmente din cartea "Taramul ingerilor pamanteni", de Doreen Virtue, aparuta la Editura For You)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu