joi, 10 iunie 2010

Mesajul Creatorului

            Dupa o singura experienta de intalnire cu Creatorul interior, va veti aminti mesajul Creatorului - deoarece el este mesajul inimii voastre. El nu este cu nimic diferit de mesajul pe care-l canta inima voastra, de fiecare data cand va uitati cu dragoste in ochii cuiva. El nu este cu nimic diferit de mesajul pe care il striga inima voastra, cand vedeti suferinta in jurul vostru.
             Acesta este mesajul pe care il aduceti lumii si pe care vreti sa il lasati lumii, atunci cand sunteti cu adevarat voi insiva. 
             Este mesajul pe care vi-l las acum, pentru ca sa vi-l puteti aminti inca o data si sa-l impartasi cu cei a caror viata o atingeti.
             Fiti blanzi unul cu celalalt si fiti buni.
             Fiti blanzi cu voi insiva si, de asemenea, fiti buni.
             Intelegeti ca acestea doua nu se exclud reciproc.
             Fiti generosi unul cu celalalt si dati si altora.
             Fiti, de asemenea, generosi cu voi insiva.
             Sa stiti ca puteti da altora, numai atunci cand va dati voua insiva. Asta, deoarece, nu puteti da altora ceea ce voi nu aveti. 
             Fiti blanzi unul cu celalalt si credinciosi lor.
             Fiti, de asemenea, blanzi cu voi insiva si credinciosi voua insiva.
             Fiti voua insiva credinciosi, de aici urmand, precum urmeaza noaptea zilei, ca n-o sa puteti fi prefacuti cu nimeni (comparatie cu William Shakespeare, "Hamlet").
             Amintiti-va intotdeauna ca a va trada pe voi insiva, pentru ca sa nu-l tradati pe celalalt, inseamna tot tradare. Este cea mai inalta forma de tradare.
             Amintiti-va intotdeauna ca dragostea inseamna libertate. Nu aveti nevoie de alt cuvant pentru a o defini. Nu aveti nevoie de alt gand pentru a o intelege. Nu aveti nevoie de o alta actiune pentru a o exprima. 
             Cautarea unei definitii adevarate pentru dragoste s-a incheiat. Acum, singura intrebare este daca veti putea da acest dar al dragostei voua insiva si altora, asa cum vi l-am dat si Eu voua.
             Toate sistemele, acordurile, deciziile si alegerile care exprima libertate, il exprima pe Dumnezeu. Asta, deoarece Dumnezeu inseamna libertate, iar libertatea este dragoste exprimata.
             Amintiti-va intotdeauna ca lumea voastra este o lume a Iluziei, ca nimic din ceea ce vedeti nu este real si ca puteti folosi Iluzia pentru a va aduce o experienta grandioasa a Realitatii Supreme. Intr-adevar, asta ati venit sa faceti aici.
             Traiti intr-un vis creat de voi insiva. Lasati-l sa fie un vis de o viata, pentru ca asta si este.
             Visati la o lume in care Zeul si Zeita din voi nu sunt niciodata negati si in care voi nu veti mai nega niciodata Zeul si Zeita din celalalt. Fie ca salutul vostru, de acum si dintotdeauna sa fie Namaste!
             Visati la o lume in care dragostea este raspunsul la fiecare intrebare, reactia la fiecare situatie, experienta in fiecare moment!
             Visati la o lume in care Viata - cu tot ceea ce sprijina Viata - reprezinta cea mai inalta valoare, primeste cele mai inalte onoruri si se exprima in modul cel mai inalt!
             Visati la o lume in care libertatea devine cea mai inalta expresie a Vietii, in care nici unul dintre cei care pretind ca-l iubesc pe celalalt nu incearca sa-l ingradeasca - si in care tuturor le este permis sa-si exprime splendoarea fiintei lor pe deplin si cu adevarat!
             Visati la o lume in care tuturor le este garantata oportunitate egala, toti au la dispozitie resurse egale si tuturor li se acorda demnitate egala, astfel incat sa poata trai cu totii in mod egal ca experienta minunile de neegalat ale Vietii!
             Visati la o lume in care niciodata unul nu-l mai judeca pe celalalt, in care nu se mai pun niciodata conditii, inainte de a se oferi dragoste si in care frica nu este niciodata un mijloc de a obtine respect!
              Visati la o lume in care diferentele nu produc discriminari, exprimarea individuala nu produce separare si maretia Intregului este reflectata in maretia partilor lui!
              Visati la o lume in care este intotdeauna destul, in care simplul dar de a imparti cu altii duce la constienta ca este destul - si o si creeaza - si in care fiecare actiune o sprijina!
              Visati la o lume in care suferinta nu mai este niciodata ignorata, in care intoleranta nu mai este niciodata exprimata si in care ura nu mai este niciodata traita ca experienta de catre nimeni!
              Visati la o lume in care ego-ul este abandonat, in care Superioritatea este abolita si in care Ignoranta este eliminata din realitatea fiecaruia, fiind reduse la Iluziile - care de fapt si sunt!
              Visati la o lume in care greselile nu duc la rusine, regretele nu duc la vinovatie si Judecarea nu duce la Condamnare!
              Visati la toate aceste lucruri si la multe altele!
              Alegeti ca ele sa existe?
              Atunci visati ca ele sa devina realitate!
              Cu puterea visurilor voastre, puneti capat cosmarurilor realitatii voastre. Puteti alege acest lucru, sau puteti alege Iluzia.
              V-am mai spus-o si inainte, prin cuvintele poetilor si ale conducatorilor si ale filozofilor: exista dintre cei care vad lucrurile asa cum sunt - si spun: "De ce?" si exista dintre cei care viseaza la ceva nu a existat niciodata - si spun: "De ce nu?"
              Voi ce spuneti?

(Fragment din cartea "Comuniune cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch, aparuta la editura For You)


Un comentariu:

  1. visati visati visati :)
    este ceea ce eu si tik faceam si facem mereu :) si suntem implinite :)

    RăspundețiȘtergere