sâmbătă, 12 iunie 2010

VIsati frumos!


            Pastrati-va gandurile la cel mai inalt nivel, caci visurile se indeplinesc cu adevarat. Si, daca nu se indeplinesc, macar ati avut bucuria visarii. Visati intru bucuria inimii voastre, intrucat visurile va conduc spre o carare mai inalta.
            Natura omului este sa viseze. Fara vise, ce este omul?
            Daca v-ati uitat visurile, amintiti-va de ele. Invocati altele noi. Nu exista vis care sa nu poate fi indeplinit, dar nici nu este obligatoriu ca ele sa se indeplineasca. Este obligatoriu sa aveti visuri. Fara visuri, sunteti sterpi.
            Visurile sunt ceea ce cautati. Ele va arata ce cautati si atrag spre voi ceea ce visati. Visurile de eroism va atrag eroism. Universul se extinde conform viselor voastre. Ele vin din inima, si tot ele va vor umple capul. Omul este sortit sa fie un visator, Este sortit sa-si stabileasca mari evenimente. Visati un vis pe care nu l-ati mai visat inainte. Visati extins.
             Eu am avut un vis, iar din visul gandului Meu ati aparut voi. Sa dati nastere unor visuri atat de marete, in asa fel incat lumea sa fie inaltata prin visarea voastra. Daca visul nu vi se indeplineste voua, va fi indeplinit pentru altcineva. Faceti ca visurile sa fie suficient de marete pentru a aduce beneficii universului. Raspanditi-va visurile. Universul are nevoie de ele.
             Visati ceea ce va soptesc stelele. Visati ca lumina Lunii va tese in univers. Visati ca sunteti razele Soarelui ce lumineaza si deschid Pamantul. Visati la ce poate fi. Ceea ce este deja a fost visul cuiva, visat candva. Astazi, creati un nou vis.
             Visul ajunge mai departe decat o dorinta. Un vis dureaza mai mult si se extinde. Visul nu e pasiv. Nu este niciodata irosit. Nu lasati pe nimeni sa va stinga lumanarea visului vostru. Un vis ajunge mai departe decat speranta. Speranta este un pseudo-vis. Visul este speranta dusa la bun sfarsit.
             Visul va arata cum va apreciati pe voi insiva si creatia Mea.
             V-ati intrebat adesea ce trebuie sa faceti pe Pamant, iar acum va spun ca trebuie sa visati visuri minunate.
             Visurile voastre sunt o explorare a universului. Universul va cere sa-l explorati. Ceea ce n-a fost descoperit inca tanjeste dupa voi sa-l descoperiti. Gasiti-l in visele voastre. Realitatea vietii din lume va va ajunge din urma visurile.
             Eu doresc ca voi sa visati si va inspir visurile. Eu suflu viata in visurile voastre.
             Cu cat visul este mai maret, cu atat este mai aproape de Realitate. Sunt vise care raman pe Pamant si sunt vise care traverseaza oceanele. Lasati-va visurile sa calatoreasca peste Marile Oceane, in inima universului. Duceti-va visurile spre cea mai indepartata stea si visul vostru va traversa cerul ca o cometa.
             Un tehnician se ocupa de ceea ce este deja evident. Un visator capteaza Voia lui Dumnezeu. El imi viseaza visurile si le intruchipeaza pe Pamant. El imi deseneaza visurile cu un bat pe nisipul inimii sale. Visurile sunt inima si gandire extinse, iar voi sunteti o fiinta ce merita sa viseze. 
             Incepeti sa cunoasteti valoarea pe care o au visurile. Visurile sunt respectabile. Trageti Luna la voi si scrieti-va visurile pe ea. Luna reflecta lumina Soarelui.
             Fie ca visurile voastre sa reflecte lumina.

(Fragment din cartea "Scrisori din cer", de Gloria Wendroff, aparuta la editura For You)


Un comentariu:

  1. sunt multe articole de acest gen care da, merita sa fie publicate!si tu esti persoana ideala pentru a transmite mai departe aceste ganduri, idei, sentimente :) esti mesagerul ales :)

    RăspundețiȘtergere