marți, 14 septembrie 2010

Iubire adevarată


Ah, ca iubirea din lume să fie eliberată din lanţuri. Să fie descătuşată. Ah, ca iubirea să fie o pasăre care este eliberată din cuşca sa. Ah, ca fereastra către iubirea adevărată să fie deschisă şi lăsată deschisă, pentru a ieşi afară şi pentru a intra, aşa cum ii place iubirii să facă.

Iubirea pe Pământ a fost înăbuşită. Ştiţi că a fost. Iar sentimentul de nevoie a luat uneori locul iubirii. Nu ar exista nefericire dacă pasărea iubirii ar fi lăsată liberă. Aşa cum este, iubirea a fost reglementată, chiar încătuşată, ca şi cum iubirea trebuia să fie precaută şi să îşi plănuiască extinderea cu atenţie. Iubirea ar prefera de fapt să fie liberă să se ridice pentru a ateriza oriunde. Iubirea vrea să fie liberă să iubească. Asta este tot ceea ce iubirea doreşte, să fie un fluture liber să zboare la toate florile, să le bea nectarul dulce, să le împlinească, să iubească să se daruiască.

Iubirea nu este un mandat. Iubirea nu are nevoie de un mandat. Iubirea are nevoie doar să fie lăsată liberă să cadă oriunde şi peste tot. O lesă lungă nu este îndeajuns de bună pentru iubire. O lesă lungă nu permite iubirii să ajungă peste tot. Iubirea care nu poate ajunge decât până într-un punct, nu este liberă să fie iubirea care este. Iubirea este iubire, nu un aribitru. Iubirea nu se tocmeşte. Iubirea se cunoaşte, şi asta esre tot ceea ce ştie.

Iubirea nu este despre jurisprudenţă. Nu există nicio curte de instanţă atunci când vine vorba despre iubire. Vorbim despre iubirea adevărată însăşi, iubirea care nu este limitată de specificări şi care nu este atracţie fizică, ci iubire, iubire adevărată. Iubirea adevărată este spontană. Iubirea nu poate fi controlată şi făcută să iubească aici, dar nu şi acolo. Iubirea strigă din sălbăticia strânsorii sale. Ţipă.

„Odată pentru totdeauna, lăsaţi-mă să fiu liberă şi să fac ceea ce vreau, căci vreau să fiu eliberată din orice legături. Voi fi de nelegat. Sunt atât de sătulă de restricţii. Eliberaţi.mă din această cămaşă de forţă, care îmi spune când şi unde pot să iubesc. Vreau doar să iubesc şi să nu am bariere artificiale în calea iubirii mele. Pot iubi totul. Vă pot iubi pe voi, şi îî pot iubi pe alţii. Pur şi simplu, ştiu cum să iubesc şi să nu găsesc motive să nu iubesc. Cât despre iubirea mea în sine, nu are nevoie de niciun motiv. Iubirea nu se ia după motive. Dacă iubirea ar avea reguli, iubirea nu s-ar supune judecăţii voastre. Iubirea are o viaţă a ei. Nu luaţi iubirea separat.

„Sunt iubire şi vreau să fiu eu. Nu sunt un copil nesupus. Doar că lumea a făcut reguli nesfinte pentru mine. Permiteţi.mi să fiu ceea ce sunt. Permiteţi-mi să fiu tot ceea ce sunt. Permiteţi.mi să zbor înalt. Permiteţi.mi să mă atunc în faţă. Permiteţi.mi să fiu iubire. Permiteţi-mi să fiu intantă. Nu îmi mai oferiţi staticitate. Nu mai decideţi unde să aterizez sau cum.

„Eu sunt iubire. Nu sunt animalul vostru de companie, pe care decideţi când să îi daţi drumul afară şi când în casă. Eu sunt iubire. Sunt propriul meu amestec. Lasaţi-mă să fiu fără nicio obiecţie din partea voastră.

„Nu am limite. Eu iubesc. Aceasta este întreaga poveste despre mine.

„Nu mă derutaţi. Nu îmi tăiaţi ramurile. Nu mă înghesuiţi printr-o crăpătură. Deschideţi toate uşile pentru mine. Deschideţi toate ferestrele. Vreau sa fiu eu, şi nu imaginea cuiva despre mine. Vreau să fiu pur şi simplu iubire, deoarece asta este ceea ce sunt. Nu vreau să fiu adăpostită. Vreau să fiu eliberată. Vreau să fiu precum sunt. Vreau să fiu eu.”

http://www.heavenletters.org/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu